Departamente

Departamentul de Calculatoare

Departamentul de Calculatoare reprezintă un centru de cercetare şi de educare a specialiştilor în domeniul “Calculatoare şi Tehnologia Informaţiei”, oferind cunoştinţe şi competenţe de înalt nivel în domeniul absolvenţiilor programelor de licenţă, masterat şi doctorat oferite de departament. Departamentul asigură cursurile de specialitate din cadrul secţiei de Calculatoare a facultăţii precum şi cursuri de introducere în informatică şi programarea calculatoarelor pentru alte facultăţi din cadrul universităţii.

Director departament: Prof. dr. ing. Emil Ioan Slusanschi

Site Departament: http://cs.pub.ro

Telefon/fax: +(40)21 402 91 94

Secretariat: Sala ED100

Departamentul de Automatică şi Ingineria Sistemelor

Principale preocupări şi obiective: pregătirea resurselor umane în domeniul Automaticii şi Ingineriei Sistemelor; producerea de cunoaştere în domeniul Ştiintei Sistemelor, Automaticii şi Informaticii Industriale; conceperea şi realizarea de produse şi tehnnologii pentru automatizarea proceselor şi asigurarea consultanţei, evaluării şi asistenţei tehnice.

Director departament: Prof. dr. ing. Cristian Oară

Site Departament: http://acse.pub.ro/

Telefon/fax: +(40)21 402 91 67; Fax: +(40) 21 402 95 87

Secretariat: Sala ED216

Departamentul de Automatică şi Informatică Industrială

Are ca obiective principale pregătirea resurselor umane în domeniul automaticii şi informaticii industriale asigurând cursuri de specialitate şi realizând cercetare, consultanţă şi evaluare în acest domeniu.

Director departament: Prof. dr. ing. Anca Daniela Ionita

Site Departament: http://www.aii.pub.ro/

Telefon/fax: +(40)21 402 92 69

Secretariat: Sala ED413